Magriet Meerveld-Vedelaar

Ik ben geboren en getogen in Dronten, getrouwd en moeder van vier, nog jonge kinderen. In 1999 ben ik afgestudeerd in Zwolle. Ik ben begonnen als logopediste in een vrijgevestigde logopediepraktijk en deed daar ook enige ervaring op in het ziekenhuis. Daarnaast heb ik gewerkt in een verpleeghuis waar ik werkte met ouderen op de verpleegafdelingen en in de revalidatie. Het langst heb ik gewerkt in het speciaal onderwijs: van kleuters (JRK) tot tieners (praktijkonderwijs)

Ik heb veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen, waarbij het gaat om het helpen zoeken naar manieren om hun spraak- en taalontwikkeling en zo hun communicatiemogelijkheden te optimaliseren. De afwisseling in de leeftijd en de hulpvraag van cliente spreekt mij in deze logopediepraktijk dan ook erg aan.

Om mij te blijven ontwikkelen als logopediste neem ik deel aan de kwaliteitskring voor logopedisten in deze regio en volg ik relevante cursussen. Mijn expertise is breed wat betreft stem-, spraak- en taalstoornissen. Binnen deze praktijk richt ik me speciaal op vragen rondom Down Syndroom en Ziekte van Parkinson. 

 Collage Magriet

 


Links | Disclaimer | Copyright © 2019 Logopediepraktijk Haasjes | Endless