tel 06 29 311 928
 Logopediepraktijk Haasjes in Dronten
home   /   over_ons  /   wie_zijn_wij
Vorige Volgende

Marieke Poortinga

Portretten-logopedisten_Marieke-Poortinga.jpg
Sinds 2010 werkzaam bij Logopediepraktijk Haasjes. Marieke behandelt met name kinderen. Daarnaast geeft zij cursussen spraakafzien.
Portretten-logopedisten_Marieke-Poortinga.jpg
Hoi! ik ben Marieke, een geboren en getogen Friezin, maar ik woon alweer geruime tijd met mijn vriend in de Flevopolder. 

In 2009 behaalde ik mijn diploma en kon ik aan de slag bij Pento audiologisch centrum Zwolle waar ik, samen met het spraak-taalteam, de diagnostiek voor gehoor-, taal- en spraakproblemen verzorgde. Ook heb ik een jaar lang ervaring opgedaan met gehooronderzoeken, hoortoestellen en hulpmiddelen voor slechthorenden en doven in een vestiging van Schoonenberg Hoorcomfort. In januari 2010 ben ik bij Logopediepraktijk Haasjes gestart, waar ik nog steeds met heel veel plezier werk. 

In de praktijk behandel ik voornamelijk kinderen met allerlei uiteenlopende problemen. Ik begeleid veel kinderen met taal- en spraakproblemen, pragmatische problemen en OMFT. Maar ik behandel ook kinderen met Schisis, syndroom van Down en andere uitdagingen. 
Naast het werken met kinderen geef ik cursussen spraakafzien (liplezen), wat ik ook een hele mooie tak vind binnen de logopedie.
Mijn werk is mijn passie. Het kunnen helpen van kinderen en volwassenen met communicatieproblemen, het begeleiden van ouders, maar vooral de voldoening die het oplevert als een cliƫnt iets heeft bereikt wat voorheen niet lukte, maakt mijn hart voor dit vak groot.

Leren is makkelijker als je het met plezier doet. Daarom probeer ik in een vertrouwde omgeving met enthousiasme, creativiteit, humor en aandacht jou en/of je kind verder te helpen. 
 


Aanmelden