tel 06 29 311 928
 Logopediepraktijk Haasjes in Dronten
home   /   logopedie  /   telelogopedie

Telelogopedie


In deze periode met maatregelen vanwege het Coronavirus zijn de logopedie behandelingen voorlopig online door vormen van beeldbellen of via de telefoon. Eén op één behandelingen in de praktijk zijn nog niet mogelijk. De ervaring met deze ‘telelogopedie’ zijn gelukkig erg positief. De kwaliteit van de behandelingen voldoet zeker aan de verwachtingen.


Hoe werkt het voor u?
Logopedie is zorg die nodig is bij problemen rond stem, spraak, taal, gehoor en slikken.
Als je deze zorg nodig hebt, vragen hierover hebt, of doorverwezen bent door bijvoorbeeld een arts, dan neem je contact op met de logopediepraktijk.
Naar aanleiding daarvan neemt één van de logopedisten contact met je op. Zij overlegt met jou hoe de ‘telelogopedie’ vorm krijgt. Een sessie duurt maximaal 30 minuten. Intake en behandeling kunnen via telelogopedie plaatsvinden. Als de maatregelen rond het Corona-virus worden teruggedraaid, dan worden de behandelingen (deels) weer in de praktijk gegeven. Het is echter wel mogelijk dat er voor sommige behandelingen en voor controle- en evaluatiegesprekken toch gekozen wordt voor telelogopedie. Dit gaat dan altijd in overleg met jou. 

Heb je vragen hierover, aarzel niet, maar neem contact met ons op: 06- 29311928

 
Aanmelden