tel 06 29 311 928
empty
home   /   over_ons  /   wie_zijn_wij
Volgende

Wenda Haasjes - Jongsma

210403-familie-Haasjes-def-HR-171.png
Wenda is all-round logopediste sinds 1990. Daarnaast is ze OMFT-therapeute en heeft ze extra affiniteit met de (zang-)stem. 
210403-familie-Haasjes-def-HR-171.png

Ik ben Wenda Haasjes-Jongsma, sinds 1992 getrouwd met Harry Haasjes en moeder van vier kinderen: twee jongens en twee meisjes.

Sinds 1990 ben ik logopediste en heb op verschillende werkterreinen ervaring opgedaan. Ik heb als logopediste in een verpleeghuis gewerkt en heb daar veel gewerkt met mensen met afasie en dysartrie.  

Daarnaast heb ik gewerkt in het speciaal onderwijs (MLK en LOM) waar je veel te maken krijgt met kinderen die op de gewone basisschool "ontspoord" zijn. Om ze weer op een plezierige manier tot volwaardige bloei te laten komen is een prachtige uitdaging.

In 1992 ben ik in Dronten gestart met mijn praktijk voor logopedie; aanvankelijk met slechts enkele uren per week, maar dat is nu uitgegroeid tot een volwaardige praktijk. 

Ik ben een all-round logopediste. Juist de variatie in mijn vak vind ik prachtig. Ik behandel kinderen, jongeren en volwassenen van alle leeftijden.
 Aanmelden