tel 06 29 311 928
empty
home   /   over_ons  /   wie_zijn_wij
Vorige Volgende

Magriet Meerveld - Vedelaar

Portretten_Magriet_Meerveld_Vedelaar_Logopedie_Dronten.png
Magriet is all-round logopediste sinds 1999 en sinds 2009 bij Logopediepraktijk Haasjes.
Portretten_Magriet_Meerveld_Vedelaar_Logopedie_Dronten.png
Hallo! Mijn naam is Magriet Meerveld en ik werk al 20 jaar als logopedist. Ik ben geboren en getogen in Dronten en woon met mijn man en onze 4 kinderen met veel plezier in het oudste deel van het dorp. Ik heb gewerkt in Lelystad, Emmeloord, Urk, Kampen  en Zwolle, in Verpleeghuizen, op de Dagbehandeling en lang in het Speciaal Basisonderwijs, van kleuters tot tieners in het Praktijkonderwijs (PRO). Ik ben allround inzetbaar. Binnen onze praktijk ben ik gecertificeerd voor behandeling van de Ziekte van Parkinson en parkinsonisme, maar behandel ik ook graag  COPD, adem en stemproblemen.   

Ik geniet van elke levensfase, van jonge peuters tot ouderen, en juist deze afwisseling die ik de laatste 10 jaar bij Haasjes ervaar, spreekt me erg aan. Ik houd ervan om het contact tussen u en uw kind  te zien groeien, om meer begrip te krijgen tussen u als patiĆ«nt en uw partner, om uit te leggen hoe we communiceren met elkaar en hoe de spraak en taal (opnieuw) geleerd wordt, om mee te maken dat het u lukt om goed te leren slikken, of om samen te zoeken naar hoe u adem en stem beter kunt leren gebruiken in uw dagelijkse leven. 
Logopedie is voor mij niet het toepassen van trucjes of het volgen van een standaard programma waardoor de klacht ineens over is. Het is een proces, met maatwerk, die ik graag met uzelf en/of kind of partner aan ga. En meestal is het ook gewoon leuk, gezellig, grappig omdat we samen aan het werk zijn!
 


Aanmelden