tel 06 29 311 928
empty
home   /   over_ons  /   wie_zijn_wij
Vorige Volgende

Marieke Cosijnse - Poortinga

210403-Logopediepraktijk-Dronten-def-HR-164-(3).jpg
Marieke werkt sinds 2010 bij onze praktijk. Zij behandelt met name kinderen en geeft cursussen spraakafzien aan doven en slechthorenden.
210403-Logopediepraktijk-Dronten-def-HR-164-(3).jpg
Hoi! ik ben Marieke, een geboren en getogen Friezin, maar ik woon alweer geruime tijd met mijn man in de Flevopolder. 

Ik heb gewerkt bij Pento audiologisch centrum Zwolle waar ik, vanuit het spraak-taalteam, de diagnostiek van gehoor-, taal- en spraakproblemen verzorgde. Ook heb ik een jaar lang ervaring opgedaan met gehooronderzoeken, hoortoestellen en hulpmiddelen voor slechthorenden en doven in een vestiging van Schoonenberg Hoorcomfort. In januari 2010 ben ik bij Logopediepraktijk Haasjes gestart, waar ik met heel veel plezier werk. 

In de praktijk behandel ik voornamelijk kinderen met allerlei uiteenlopende problemen. Ik begeleid veel kinderen met taal- en spraakproblemen, pragmatische problemen en OMFT, maar ik behandel ook kinderen met Schisis, syndroom van Down en andere uitdagingen. 
Naast het werken met kinderen geef ik cursussen spraakafzien (liplezen), wat ik ook een hele mooie tak vind binnen de logopedie.
Mijn werk is mijn passie. Het kunnen helpen van kinderen en volwassenen met communicatieproblemen, het begeleiden van ouders, maar vooral de voldoening die het oplevert als een cliƫnt iets heeft bereikt wat voorheen niet lukte, maakt mijn hart voor dit vak groot.

Leren is makkelijker als je het met plezier doet. Daarom probeer ik in een vertrouwde omgeving met enthousiasme, creativiteit, humor en aandacht jou en/of je kind verder te helpen. 
 


Aanmelden